Gest de mare campion al lui Agger după ce a lovit din greșeală un fan



09 октября 2013

 

></p><p>Danemarca va întâlni Italia într-un meci crucial pentru nordici în lupta pentru locul 2 în grupa B de califiare la Campionatul Mondial din Brazilia.</p><p>Fanii danezi au venit să-și motiveze favoriții la antrenamentul susținut la baza de pregătide de la Helsingor. Unul din ei n-a plecat acasa doar cu un autograf ci și cu tricoul fundașului<span style= Daniel Agger.

În timpul ședinței de pregătire fundașul lui Liverpool a trimis un șut puternic, mingea n-a prins însă spațiul porții ci l-a nimerit din plin pe unul dintre suporteri. Agger n-a stat prea mult pe gânduri și s-a dus să vadă în ce stare se află tânărul. Apărătorul de 28 de ani și-a cerut scuze și i-a dat fanului tricoul său apoi a revenit la antrenamentul echipei.

După 8 partide disputate în grupa B de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, Danemarca ocupă poziția a 3-a în clasament, cu 12 puncte. Lider e Italia cu 20 de puncte, calificată deja la Mondial în timp ce Bulgaria e pe 2, cu 13 puncte. Nordicii mai au de disputat două partide, cu Italia și Malta.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑