Cum au petrecut fanii nord-irlandezi după calificarea istorică a naționalei la Euro 2016



09 октября 2015

 

**VIDEO** Cum au petrecut fanii nord-irlandezi după calificarea istorică a naționalei la Euro 2016

Sute de fani au părăsit barurile din Belfast și au ieșit în stradă pentru a sărbători calificarea istorică obținută de naționala Irlandei de Nord la Campionatul European din 2016, după victoria obținută de jucătorii lui Michael O'Neill cu Grecia, scor 3-1.

Petrecerea a început imediat după fluierul arbitrului olandez Bas Nijhuis, continuând mult în noapte. "Michael O'Neill prim-ministru!", au cerut suporterii nord-irlandezi. "Sweet Caroline" a lui Neil Diamond a răsunat pe Windsor Park după meci. "Good times have never seemed so good", a cântat mulțimea.

Politicieni, sportivi și artiști s-au grăbit să-i felicite, pe rețelele de socializare, pe jucătorii nord-irlandezi, echipa lor participând pentru prima dată la un turneu final major, de la Cupa Mondială din 1986.

"Căutați-vă pașapoartele, ștergeți de praf vechile dicționare de franceză! Irlanda de Nord este la Euro-2016", a titrat Belfast Telegraph. "Aproape 30 de ani de durere s-au terminat, după una dintre cele mai mari seri pe care le-a văzut Windsor Park. Vara viitoare, pentru câteva săptămâni glorioase, străzile din Franța vor vibra la sunetele armatei alb-verzi. Ce petrecere vor avea acești fani! Uitați de Paris, primăvara! Capitala Franței este locul unde trebuie să fiți în iunie, plus Marsilia, Nisa, Toulouse și alte extraordinare orașe, care așteaptă invazia suproterilor. Și noi vom fi acolo!", a continuat sursa citată.

Belfast city centre tonight. This filmed from @Benedictshotel #GAWA #celebrate #DareToDream pic.twitter.com/mgAAV4KyvH

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑