Modul unic în care Drogba și-a intimidat un adversar înainte de penalty



09 октября 2015

 

**VIDEO** Modul unic în care Drogba și-a intimidat un adversar înainte de penalty

New York Red Bulls a câștigat meciul cu Montreal Impact, din MLS, scor 2-1, iar ivorianul Didier Drogba a fost protagonistul fazei meciului disputat la New Jersey, în fața a aproape 15.000 de spectatori.

Titular în echipa oaspeților, Drogba a încercat prin orice mijloace să împiedice înfrângerea echipei sale. În minutul 29, gazdele au beneficiat de un penalty, după ce au mai primit unul în prima repriză, transformat de Sacha Kljestan.

Același jucător a executat și a doua lovitură de pedeapsă, însă înainte să bată penalty-ul, mijlocașul lui New York Red Bulls a fost șicanat de Drogba, care a făcut tot posibilul să-și enerveze adversarul. Tactica ivorianului a dat roade, iar Kljestan a ratat de la punctul cu var, șutul său fiind respins de portarul lui Montreal Impact, spre satisfacția evidentă a lui Drogba.

Sam (minutul 39) a dus scorul la 2-0 pentru gazde, iar apoi Drogba a ieșit iar în evidență: a transformat de această dată un penalty, în minutul 68, dar echipa sa a pierdut cu scorul de 1-2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑