Jurgen Klopp vrea să o scoată din criză pe Liverpool



09 октября 2015
Foto: bookies.com

Antrenorul german Jurgen Klopp, care a preluat gruparea engleză Liverpool, a declarat că se simte onorat că a primit oferta de la un astfel de club. Liverpool este pe locul 10 în Premier League cu doar 12 puncte acumulate.

Jurgen Klopp a fost prezentat oficial în calitate de antrenor al formaţiei Liverpool.

"Pentru mine e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Mă simt onorat că am primit oferta să încerc să ajut echipa într-o situaţie mai dificilă. Cred că toţi îşi dau seama de acest lucru. Nu e momentul perfect, dar simt că e bine că am ajuns aici iar asta mă face să fiu mândru", a spus Klopp.

Tehnicianul german a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea engleză şi este al 20-lea antrenor din istoria clubului de pe Anfield.

La noua sa echipă, Jurgen Klopp a venit cu staff-ul pe care l-a avut la Borussia Dortmund, bosniacul Zeljko Buvac şi Peter Krawietz.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani va debuta pe banca lui Liverpool în meciul din deplasare cu Tottenham, programat pe 17 octombrie, în etapa a 9-a din Premier League.

Jurgen Klopp a pregătit Borussia Dortmund în perioada 2008-2015. Timp de şapte ani, antrenorul a câştigat două titluri în Bundesliga cu gruparea germană şi a ajuns până în finala Ligii Campionilor în 2013.

Până a ajunge la Borussia, Klopp a mai pregătit Mainz.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑