Nationala Moldovei de rugby a invins-o pe Suedia si continua lupta pentru promovarea in grupa 1A a Cupei Europei pe Natiuni - VIDEO




Nationala Moldovei de rugby a invins ieri Suedia si continua lupta pentru promovarea in grupa 1A a Cupei Europei pe Natiuni. Haiducii s-au distrat in fata lanternei rosii si i-au invins pe nordici cu 25 la 7. Moldova a fortat in partida din deplasare cu Suedia inca din start.

 

Astfel, dupa 14 minute de joc, haiducii aveau deja 15 la 0 pe tabela. Capitanul Veaceslav Titica si Oleg Prepelita au reusit cate un eseu, iar Mihai Golubenco a executat perfect loviturile de pedeapsa si a adaugat alte 5 puncte. La pauza mare a fost 20 la 0, dupa ce acelasi Oleg Prepelita a mai inscris un eseu. Imediat dupa pauza Titica s-a remarcat iarasi si Moldova a reusit al patrulea eseu, strangand si punctul bonus. Scandinavii au punctat si ei pe final, stabilind scorul final de 7 la 25. Peste o saptamana haiducii vor avea parte de un nou examen, Moldova urmand sa joace in deplasare cu Polonia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑