Victorie dramatica pentru Sheriff in Divizia Nationala: A invins-o la limita pe Milsami Orhei - VIDEO




Lupta pe muchie de cutit in Divizia Nationala. Sheriff a obtinut o victorie dramatica astazi, in derby-ul etapei, in fata campioanei Milsami Orhei. Viespile s-au impus cu 1 la 0, cu un gol inscris in prelungiri. Dacia continua si ea lupta pentru titlu, dupa o victorie impotriva Academiei. Intre timp, Zimbru pierde 3 puncte importante. Galben verzii au cedat ieri surprinzator in fata nou promovatei, Speranta Nisporeni.

 

Sheriff a reusit sa-si mentina cele doua puncte avans, dupa un succes la limita in fata lui Milsami. Fara victorie in ultimile 4 etape, campioana a fost mai periculoasa, dar Sheriff a dat lovitura in prelungiri si a marcat golul victoriei prin Juninio Potiguar. Astfel, Sheriff reuseste a cincea victorie consecutiva si aduna 33 de puncte, cu doua mai multe decat Dacia. Tot astazi lupii galbeni au trecut cu 2 la 0 de FC Academia. Ambele reusite ale dacilor fiind inscrise de ucraineanul Serghei Zaghinailov.

 

Pe locul 3, cu 29 de puncte, se afla Zimbru Chisinau. In aceeasi etapa, ieri, galben verzii au cedat surprinzator, cu 0 la 1, pe teren propriu, in fata revelatiei Speranta Nisporeni.

 

Gratie vctroriei Speranta a acumulat 22 de puncte dupa 14 runde, avand cu un punct mai mult decat Zaria Balti si Dinamo-Auto. Tot ieri, si acestea au obtinut victorii. Zaria a trecut cu 2 la 1 de Saxan, gratie dublei lui Iacovlev, iar Dinamo-Auto a invins-o cu 2 la 0 pe noupromovata Petrocub Hancesti. Bugneac a marcat un gol superb.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑