Advsersar dificil pentru tricolori! Naţionala Moldovei se pregăteşte de ultimul meci, cel cu Georgia



FOTO: publika.md
Jucătorii echipei noastre naţionale de fotbal se pregătesc de ultimul meci din acest an, cel cu reprezentativa Georgiei.
În ajunul partidei din preliminariile Campionatului Mondial, selecţionerul Igor Dobrovolski se confruntă cu serioase probleme de lot. Igor Armaş, Artur Ioniţă şi Eugen Cebotaru sunt accidentaţi, iar Andrei Cojocari şi Alexandru Dedov - suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.
"Aşa e la naţională. Nimeni nu poate amâna sau a anula un meci sau altul. Avem fotbalişti, care vor intra în teren şi vor juca. Din start am zis că unul dintre cele mai dificile meciuri va fi cel cu Georgia", a spus antrenorul naţionalei, Igor Dobrovolski.
"Tricolorii" au analizat adversarul şi sunt de părere că e timpul să obţină primele puncte în această campanie preliminară.
"Au jucători foarte buni, care individual sunt bun şi pot face diferenţa. Aşa că noi trebuie să jucăm foarte atent", a spus jucătorul Alexandru Gaţcan.
Reprezentativa ţării noastre va face deplasarea la Tbilisi pe 10 noiembrie. Partida Georgia-Moldova se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 19:00 pe stadionul “Boris Paichadze” din capitala Georgiei.
Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 10 ori, “tricolorii” obţinând patru victorii.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑