Protest in Germania. Peste 10 mii de nationalisti si suporteri ai cluburilor de fotbal, nemultumiti de imigratia masiva



09 декабря 2014

Circa 10 mii de persoane, de la nationalisti la suporteri ai cluburilor de fotbal, au protestat aseara in orasul Dresda, din sudul Germaniei. Oamenii sunt nemultumiti de imigratia masiva si cer restrictionarea dreptului la azil acordat strainilor.

 

In conditiile in care numarul solicitantilor de azil urmeaza sa atinga un record in acest an in Germania, organizatia “Patriotii Europeni impotriva Islamizarii Occidentului” incearca de cateva saptamani, in fiecare luni sa organizeze manifestatii. Oamenii nu au strigat ca vor ca strainii sa plece din tara, insa au scandat noi suntem poporul.

 

"Cei care caută aici azil politic sunt bineveniţi. Însă uitaţi-vă la casele lor. Doar bărbaţi trăiesc acolo. Unde sunt familiile lor? Ei sunt nişte criminali care şi-au părăsit familiile şi au fugit de război. "

 

In paralel, in oras a avut loc o contrademonstratie care a adunat deasemenea cateva mii de persoane. Pentru a evita confruntarile intre cele doua tabere, circa  1200 de politisti au fost mobilizati. Manifestatiile s-au desfasurat fara incidente garve, doar trei persoane au fost arestate dupa ce au aruncat petarde.

 

Aceste proteste au loc in contextul in care Organizatia Pentru Cooperare Economica si Dezvoltare a anuntat ca Germania a devenit in 2012 principala destinatie de imigratie in Europa, primind in acel an peste 400 de mii de persoane. Totodata seful Oficiului Federal pentru Migratie si Refugiati a anuntat ca Germania se asteapta sa primeasca aproximativ 230 dei mii de cereri de azil in 2015.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑