Steaua acuză arbitrajele din acest sezon: "Am avut cele mai multe greşeli împotrivă"



09 декабря 2015

 

**VIDEO** Steaua acuză arbitrajele din acest sezon:

Campioana ultimelor trei ediţii din Liga 1, Steaua, face un sezon sub aşteptări. După 21 de etape, roş-albaştrii ocupă doar locul 5 în clasament, la 8 puncte în spatele liderului Astra Giurgiu.

Preşedintele Valeriu Argăseală crede că arbitrajele de care a avut parte formaţia pregătită în prezent de Laurenţiu Reghecampf explică într-o oarecare măsură bilanţul slab din actuala stagiune.

"Am avut cele mai multe greşeli de arbitraj împotriva noastră. Nu înţeleg de ce unii arbitri internaţionali merg în străinătate şi vin cu note de 8,5 şi de 8,7 şi de 9, iar când vin în şară fac greşeli inacceptabile", a declarat oficialul stelist, la emisiunea "Fotbal Club".

Argăseală crede că lucrurile s-ar fi putut schimba, dacă restul cluburilor din Liga 1 i-ar fi susţinut iniţiativa atunci când a solicitat demisia CCA, după meciul din tur cu Astra.

"După meciul cu Astra, care a fost mostră de meci arbitrat tendenţios, care intră la categoria "aşa nu", am cerut demisia CCA. Unii dintre conducătorii din Liga 1 s-au disociat, spunând că este o problemă a Stelei.

Acum, mă întâlnesc cu aceiaşi conducători, care îmi spun că am avut mare dreptate atunci şi că se întâmplă şi împotriva lor acelaşi lucru", a spus preşedintele roş-albaştrilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑