Columbianul dorit de Steaua a marcat două ”duble” în ultimele patru meciuri: ”Nu-i va fi ușor să se impună”



09 декабря 2015

 

**VIDEO** Columbianul dorit de Steaua a marcat două ”duble” în ultimele patru meciuri: ”Nu-i va fi ușor să se impună”

Steaua caută un atacant, după ce Gregory Tade nu s-a impus iar Gigi Becali i-a promis lui Laurențiu Reghecampf că-i va aduce unul de top.

Antrenorul roș-albaștrilor l-ar vrea pe Danilo Moreno Asprilla (26 de ani), fostul său elev de la Litex Lovech. Până și dacă cele două cluburi vor ajunge la un numitor comun, Claudiu Keșeru, fostul golgheter al campioanei i-a făcut o caracterizare columbianului.

”Nu e atacant, este extremă dreapta, este golgheter, adevărat. A început sezonul foarte bine, avea patru goluri în momentul în care am semnat eu cu Ludogorets și în ultimele 4 meciuri a dat două duble.

Este un jucător interesant, cu o viteză bună, imprevizibil, apare bine la finalizare. Face diferența în Bulgaria, unde sunt fundași masivi. Este limpede că cei de la Litex nu-l vor lasa să plece fără bani buni.

La Steaua ajung mulți jucători de calitate si le este mei greu să se exprime. Cu siguranta, Asprilla ar ajuta echipa, dacă vor reuși să-l aducă, dar nu-i va fi ușor să se impună”, a spus Keșeru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑