De Bruyne, amendat pentru că a insultat un copil de mingi! Ronaldo a tratat zâmbind o fază similară



010 февраля 2015

 

**VIDEO** De Bruyne, amendat pentru că a insultat un copil de mingi! Ronaldo a tratat zâmbind o fază similară

Internaţionalul belgian Kevin De Bruyne, atacantul lui VfL Woflsburg, a primit o amendă în valoare de 20.000 euro după ce a insultat un copil de mingi în timpul meciului cu Eintracht Frankfurt (1-1), din Bundesliga. La o fază asemănătoare petrecută la un meci al Realului, Cristiano Ronaldo a dat dovadă de mai multă stăpânire de sine.

În finalul partidei cu Eintracht, de pe 3 februarie, De Bruyne l-a presat pe băiatul respectiv să-i arunce mingea, pentru a relua cât mai repede jocul, solicitare însoţită însă și de o înjurătură, captată de microfoanele stadionului, pe care Federaţia germană a asimilat-o cu un "comportament antisportiv". VIDEO CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA

Kevin De Bruyne şi-a recunoscut ulterior greşeala şi i-a cerut scuze copilului de mingi, care întârzia intenționat repunerea balonului în joc. Într-un mod asemănător a fost provocat și Cristiano Ronaldo, în martie 2014, într-o partidă cu Atletico.

La scorul de 1-2, în minutul 71, portughezul a vrut să repună rapid mingea în joc la un out, dar copilul de mingi i-a jucat o festă. Rămas fără cuvinte după gestul copilului, Ronaldo a zâmbit larg, într-un meci în care tot el a avut câștig de cauză.

În minutul 82, golgheterul Realului a egalat pe Vicente Calderon, iar echipa "blanco" s-a întors acasă cu un punct muncit. Scor final, 2-2. Ronaldo a reprezentat un exemplu și pentru un alt jucător belgian care a comis un gest reprobabil. Eden Hazard și-a pus presa în cap în ianuarie 2013, după ce a lovit un copil de mingi care a întârziat repunerea balonului în joc, într-o partidă Swansea - Chelsea (0-0). VIDEO CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑