Suporterii lui Atletico au meritat și ei calificarea: "Nu ne învinge nimeni aici cu un astfel de public!"



 

**VIDEO** Suporterii lui Atletico au meritat și ei calificarea:

Atletico Madrid a eliminat-o pe Barcelona în sferturile de finală ale Champions League, după victoria de miercuri seara, 1-0 (VIDEO ȘI DETALII), de pe Vicente Calderon, în tur scorul fiind egal, 1-1. Koke a marcat golul calificării în minutul 5, aceasta fiind prima reușită a mijlocașului în Champions League.

În tribunele stadionului lui Atletico au fost 53 592 de spectatori, dintre care doar câteva sute de susținători ai Barcelonei. Din minutul 80 al partidei, tot stadionul a simțit apropierea finalului și a calificării și suporterii au demonstrat că merită alături de jucătorii lui Diego Simeone calificarea în semifinalele celei mai importante competiții continentale a cluburilor: și-au susținut favoriții într-un mod unic!

Simeone a fost cel care a dat tonul, cerându-le fanilor să se ridice și să cânte pentru a-i ajuta pe fotbaliști.

Koke i-a omagiat și el pe fanii echipei sale: "Cu astfel de oameni, cu acest vulcan în tribune, nu ne învinge nimeni pe Vicente Calderon. Nu am cuvinte pentru a descrie acești suporteri!" Și David Villa a avut numai superlative pentru fani: "Am avut parte de o atmosferă spectaculoasă. Suporterii, prin căldura lor, ne-au purtat pe sus. Echipa singură nu ar fi putut reuși această performanță!"


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑