Competiţie inedită! Cum se pregătesc jucătorii Arsenal de Paşti (VIDEO)



 

Alexis Sanchez s-a făcut de râs într-un concurs organizat de Arsenal cu ocazia sărbătorilor de Paşti. Atacantul din Chile a ocupat ultimul loc în cadrul unei competiţii inedite, în care trebuia să nimerească în ouă cu mingea.

Alexis Sanchez, alături de coechipierii săi Nacho Monreal şi Chuba Akpom trebuiau să nimerească cât mai multe ouă de Paşti, în trei runde. Ghinionistul turneului a fost vedeta din Chile, care nu a reuşit să nimerească nici un ou, iar colegii săi nu au ezitat să-l ia peste picior.

Competiţia a fost câştigată de Chuba Akpom, fotbalist care se află sub formă de împrumut la echipa din a doua ligă valorică, Nottingham Forest. Atacantul de 19 ani a nimerit două ouă, cu unul mai mult decât Nacho Monreal.

În timp ce unii fotbalişti s-au distrat în cadrul concursului de Paşti, Laurent Koscielny, Francis Coquelin şi Emi Martinez au decorat ouă.

Arsenal se află pe locul doi în Campionatul Angliei, având cu şapte puncte mai puţine decât liderul Chelsea şi cu unul mai mult decât a treia clasată, Manchester United.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑