Ibrahimovic a fost suspendat patru meciuri, pentru ieşirea de la finalul meciului cu Bordeaux



 

**VIDEO** Ibrahimovic a fost suspendat patru meciuri, pentru ieşirea de la finalul meciului cu Bordeaux

Campioană şi actualul lider din Ligue 1, Paris St. Germain, a primit o lovitură dură. Comisia de Disciplină a ligii franceze l-a suspendat pentru patru meciuri pe Zlatan Ibrahimovic, după ieşirea suedezului de la finalul meciului cu Bordeaux, de pe 15 martie.

La sfârşitul partidei pe care echipa din capitala Franţei l-a pierdut cu 3-2, atacantul de 33 de ani s-a dezlănţuit la adresa arbitrilor şi nu a evitat să-şi arate nemulţumirea în faţa camerelor TV.

"În 15 ani de carieră nu am văzut un arbitru atât de slab precum în această ţară de rahat. Această ţară nu merită o echipă ca PSG", a spus Ibrahimovic.

Deşi jucătorul a revenit ulterior şi şi-a cerut scuze, insistând că este fericit în Franţa, membrii Comisiei de Disciplină nu au fost convinşi de explicaţiile suedezului şi au decis să-l suspende.

"Pedeapsa arată că membrii Comisiei nu au fost pe deplin convinşi de explicaţiile lui Zlatan Ibrahimovic", a declarat preşedintele Comisiei de Disciplină, Sebastien Deneux.

Sancţiunea dictată împotriva lui Ibrahimovic va intra în vigoare de luni, astfel că cel mai important om al echipei lui Laurent Blanc va putea juca în finala Cupei Ligii cu Bastia, care va avea loc sâmbătă, la ora 22:00, şi care va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Astfel, Zlatan va rata meciurile pe care PSG le va disputa cu Metz, Nice, Lille şi Nantes, în Ligue 1.

De asemenea, vedeta campioanei Franţei este suspendat şi pentru meciul tur din sferturile de finală ale UEFA Champions League, cu FC Barcelona, după ce a primit cartonaşul roşu în manşa secundă cu Chelsea.

Suspendarea lui Ibrahimovic vine într-un moment în care suedezul dădea semne că revine la forma maximă, lucru confirmat de hat-trick-ul reuşit împotriva lui St. Etienne, în semifinalele Cupei Franţei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑