Pustai, înaintea derby-ului cu Dinamo: "Aș prefera să câștig alte 6 meciuri. Rapid se salvează!"



 

**VIDEO** Pustai, înaintea derby-ului cu Dinamo:

Duminică, de la ora 19:00, Rapid o întâlnește pe Arena Națională pe Dinamo, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Deși giuleștenii au mare nevoie de puncte, Cristi Pustai a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor și spune că Rapid trebuie, în primul rând, să câștige meciurile cu echipele aflate în subsolul clasamentului.

"Este o partidă foarte importantă, ca toate celelalte, dar pe Dinamo n-am inclus-o în categoria celor cu care ne batem în meci direct. Indiferent de rezultat, mai sunt încă 8 jocuri, dintre care 6 sunt cu echipe cu care te afli în luptă directă. Aș prefera să le câștig pe alea 6. Eu cred că Rapid se salvează!

Este un derby și sunt ambiții, dar foarte importante sunt meciurile cu adversarele directe și care o să urmeze, cu Brașovul, cu Chiajna, Iași, Ceahlăul, Târgu Jiu, CFR. Deci, sunt încă destule meciuri foarte importante, în care se acordă 3 puncte, dar cu care poți să câștigi loc în clasament", a spus Pustai.

Rapid se află pe locul 15 în Liga 1, cu 22 de puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑