Gerrard a devenit al doilea marcator din istoria lui Liverpool și a fost aplaudat pe Stamford Bridge



 

**VIDEO** Gerrard a devenit al doilea marcator din istoria lui Liverpool și a fost aplaudat pe Stamford Bridge

Derby-ul etapei a 36-a din Premier League, Chelsea-Liverpool, s-a încheiat la egalitate, 1-1. ”Albaștrii”, deja campioni, au deschis scorul prin John Terry, în minutul 5, cu o lovitură de cap, după un corner executat de Fabregas. Căpitanul londonezilor a devenit fundașul cu cele mai multe goluri marcate în toată istoria Premier League.

Cu un minut înainte de pauză, Steven Gerrard a reușit egalarea, tot cu o lovitură de cap, după o centrare venită de la Henderson. A fost golul cu numărul opt al mijlocașului de 34 de ani, aflat la ultimul său sezon pe Anfield. Totodată, viitorul fotbalist al celor de la LA Galaxy a ajuns la 119 goluri pentru Liverpool în Premier League, depășindu-l pe Michael Owen (118) și trecând pe locul 2 în clasamentul all-time al marcatorilor ”cormoranilor”, după Robbie Fowler, cu 128 de goluri.

Schimbat în minutul 79, Gerrard a fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii lui Chelsea, dar și de antrenorul gazdelor, Jose Mourinho. Căpitanul ”cormoranilor” le-a mulțumit, la final, fanilor rivalei. ”M-au ”măcelărit” întotdeauna pe terenul ăsta, e frumos să văd că măcar o dată mă aplaudă”, a spus Gerrard.

VEZI AICI golul lui Gerrard.

Tot duminică, 10 mai, într-un alt meci al etapei cu numărul 36 din Anglia, Manchester City a spulberat-o pe QPR, cu 6-0. Pentru ”cetățeni” au marcat Sergio Aguero (4, 50, 65-penalty), Kolarov (32), Milner (70) și David Silva (87). ”Kun” Aguero și-a consolidat titlul de golgheter în EPL, ajungând la 25 de goluri, cu cinci mai mult decât Harry Kane (Tottenham) și cu șase peste Diego Costa (Chelsea).

Aguero a devenit al treilea sudamerican cu cele mai multe hat-trick-uri în Premier League, reușindu-l pe al treilea. Doar Tevez (4) și Luis Suarez (6) au mai multe.

VEZI AICI golurile meciului City-QPR 6-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑