Prima veste bună pentru Dan Petrescu, după venirea la ASA: Gabi Mureşan îşi prelungeşte contractul



 

**VIDEO** Prima veste bună pentru Dan Petrescu, după venirea la ASA: Gabi Mureşan îşi prelungeşte contractul

Dan Petrescu s-a prezentat miercuri la antrenamentele vicecampioanei ASA Târgu Mureş şi a primit deja o veste bună de la vicepreşedintele Claudiu Maior.

Acesta a declarat în direct în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport, că Gabi Mureşan (33 de ani) îşi va prelungi contractul cu echipa care a luptat pentru titlu până în ultima etapă.

Mai mult, perechea Mureşan - N`Doye se poate păstra şi din sezonul viitor. Senegalezul de 37 de ani va reveni în ţară şi fostul antrenor al Urziceniului va stabili dacă are nevoie de serviciile lui.

"Până marţi nu se ştie cine pleacă şi cine vine, din moment ce a venit Dan Petrescu. Vă pot spune că Gabi Mureşan a rămas la echipă. Actele sunt la el şi le va semna. Pe 20 iunie, N`Doye ajunge în România. Dacă îl vrea antrenorul, va rămâne, dacă nu, nu", a declarat Maior.

30 de meciuri a disputat Mureşan pentru ASA în toate competiţiile acestui sezon, marcând 5 goluri şi furnizând şi o pasă decisivă.

Oficialul de la Târgu Mureş a stabilit şi obiectivul "Bursucului", mai ales că a anunţat că se vor rezolva şi problemele financiare.

"Dan Petrescu nu a cerut garanţii financiare. Restanţele se vor achita când vor intra banii de la Liga Profesionistă de Fotbal. După cum îl cunosc pe Dan Petrescu, obiectivul lui va fi podiumul din Liga I", a încheiat Maior.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑