Goluri superbe si calificare: Dacia Chisinau a invins formatia Renova, scor 4 la 1. Ce goluri ar putea intra in topul celor mai frumoase reusite ale sezonului - VIDEO




Calificare lejera pentru Dacia Chisinau. Lupii galbeni au invins formatia Renova, din Macedonia, scor 4 la 1, si au acces in turul 2 preliminar al Ligii Europa. Doua goluri ale moldovenilor ar putea intra in topul celor mai frumoase reusite ale sezonului.

 

 

Eugeniu Cociuc a deschis scorul cu aceasta executie fabuloasa de la 25 de metri. 


Eugeniu COCIUC, MIJLOCAS DACIA CHISINAU:“ Mi-am dorit să marchez, dar nu m-am gândit că va ieşi aşa de frumos. Întradevăr, a ieşit frumos. ” 

 
Dacia a gazduit formatia Renova la Orhei, in mansa secunda a primului tur din calificarile Ligii Europa. Gruparea din Macedonia a atacat rar, dar la una din putinele ocazii a egalat. De la cabine, dacii au iesit motivati la maxim si in repriza secunda pe teren a fost o singura formatie. Moldovenii au uimit printr-un alt gol de generic, marcat de Vasile Jardan. 


Echipa lui Igor Dobrovolschi nu s-a oprit aici si a mai inscris prin Vasilii Pavlov si Evghenii Lozoviy. Dacia a castigat clar meciul, scor 4 la 1. 


Igor DOBROVOLSCHI, ANTRENOR DACIA CHISINAU:“ Acesta e fotbalul – dacă nu marchezi, îţi marchează ţie şi echipa nimereşte într-o situaţie, care nu e critică, dar e neplăcută. Le mulţumesc băieţilor, au marcat, iar apoi şi jocul a mers. ” 

 
Qatip OSMANI, ANTRENOR RENOVA: “ În prima repriză am jucat de la egal la egal, dar în repriza secundă Dacia a marcat repede 2 goluri, care au şi fost decisive. ” 

 


Cu scorul general al dublei manse de 5 la 1, Dacia Chisinau accede in turul secund preliminar al Ligii Europa. Acolo, lupii galbeni vor juca impotriva echipe Jilina, din Slovacia. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑