Steaua, echipă de o repriză. ”Până la întreruperea campionatului nu se poate face nimic”



010 августа 2015

 

**VIDEO** Steaua, echipă de o repriză. ”Până la întreruperea campionatului nu se poate face nimic”

VIDEO Steaua - Dinamo 0-0. Roș-albaștrii au dominat repriza a doua a derby-ului de duminică seară, după o primă parte în care ambele echipe au avut pe rând inițiativa. Helmuth Duckadam a oferit, la Digi Sport, și un argument pentru aceste fluctuații de formă ale elevilor lui Mirel Rădoi.

De la începutul sezonului, indiferent că a disputat partide din preliminariile UEFA Champions League sau din campionat, Steaua nu a reușit să aibă prestații constant bune. Cam în fiecare meci, roș-albaștrii au alternat reprize foarte bune, cum a fost prima de la Belgrad, cu evoluții penibile, așa cum s-a văzut, tot la Belgrad, cu Partizan, în repriza a doua.

”Jucătorii nu sunt pregătiți la fel, asta și pentru că ai eu venit pe rând. Hamroun, care este un fotbalist foarte bun, joacă doar o singură repriză. Gregory Tade, la fel, se simte că mai are nevoie de timp pentru a se pune la punct.

Până la întreruperea campionatului, pentru dubla cu Ungaria și cu Grecia, nu se poate face nimic. Atunci va fi o pauză de două săptămâni, timp în care poți regla niște chestiuni. În acest moment, jucătorii nu sunt pregătiți la fel”, a conchis Duckadam la Digi Sport.

Mirel Rădoi a și recunoscut la finalul derby-ului de duminică seară că echipa sa are probleme tocmai din cauza acestor fluctuații de formă.

”Am început jocul puțin timid, dar am reușit să echilibrăm jocul după primele 10 minute, dar în repriza a doua am jucat mai bine, ceea ce cred eu ar fi trebuit să arătăm și în prima parte.

Încercăm să găsim explicații, poate și băieții sunt puțin obosiți”, a spus Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑