&SONDAJ Momentul care ar fi putut schimba soarta derby-ului. ”A fost penalty la Chipciu!”



010 августа 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Momentul care ar fi putut schimba soarta derby-ului. ”A fost penalty la Chipciu!”

VIDEO Steaua - Dinamo 0-0. O fază petrecută în repriza a doua a derby-ului Ligii 1, între Chipciu și Fai, ar fi putut schimba destinul partidei. Fundașul dreapta al roș-albilor, de după pauză, a intrat tare la mijlocașul steliștilor, chiar la marginea careului de 16 metri, dar Ovidiu Hațegan nu a fluierat 11 metri pentru gazde.

Chiar dacă jucătorii, antrenorii și ceilalți oficiali ai celor două cluburi au spus că Ovidiu Hațegan, arbitru din categoria ”Elite”, a condus impecabil partida, Ion Crăciunescu crede că cei de la Steaua ar fi meritat lovitură de la 11 metri, dar îl absolvă și el de orice vină pe ”central”.

”A fost un atac de deposedare din spate, fără șanse de reușite. Și a fost în careu. Contactul pleacă din careu. Jucătorul stelist a fost lovit în careu, am făcut stop cadru.

N-aș judeca niciodată un arbitru pentru un astfel de fault, pentru că nu poți să apreciezi cinci centimetri. Noi vedem mai bine abia pe cameră. 

Dar se vede clar cum îl lovește în piciorul stâng”, a spus Crăciunescu, invitat în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑