Felicity Sheedy-Ryan a câştigat cursa feminină de triatlon din oraşul maghiar Tiszaujvaros



010 августа 2015

 

Întrecere cu final dramatic în etapa Cupei Mondiale de triatlon din Ungaria. Câştigătoarea s-a decis pe ultima sută de metri la alergat, unde mai bună a fost Felicity Sheedy-Ryan, din Australia.

Felicity Sheedy-Ryan a câştigat cursa feminină de triatlon din oraşul maghiar Tiszaujvaros. Sportiva din Australia a fost printre primele la ciclism, iar la alergat a fost cea mai bună.

Sheedy-Ryan a încheiat competiţia într-o oră şi 54 de secunde, depăşind-o cu doar o secundă pe Audrey Merle din Franţa. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sara Dossena din Italia.

Competiţia masculină a fost câştigată de rusul Igor Polianskii. Acesta a fost cronometrat cu 54 de minute şi 11 secunde, după ce a parcurs 750 metri înot, 20 kilometri cu bicicleta şi cinci kilometri alergat. Maghiarul Gabor Faldum a ocupat locul doi, în timp ce danezul Andreas Schilling s-a clasat pe locul trei.

"Sunt foarte fericit. Înainte de competiţia din Tiszaujvaros am ocupat locurile patru, cinci, şapte, însă niciodată nu am ajuns pe podium. Acum am câştigat şi sunt foarte fericit", a spus învingătorul Igor Poliansckii. 

Învingătorii competiţiei din Ungaria au primit câte un cec în valoare de 7.500 de dolari. 

Ludmila Cuptor (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, sports)

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑