O înfrângere cât o victorie. Tricolorii au reuşit GOLUL DE ONOARE în duelul cu naţionala Rusiei



010 октября 2015

 

Naționala de fotbal a Moldovei a pierdut meciul cu Rusia din preliminariile Campionatului European. Tricolorii au fost învinși în partida jucată pe stadionul Zimbru din Capitală cu scorul de 2-1.

Cei 10 mii de suporteri ai naționalei Moldovei i-au încurajat pe jucători cum au putut mai bine, însă reprezentativa noastră nu a reușit să obțină un rezultat pozitiv.

După o primă repriză fără goluri, Rusia a reușit să deschidă scorul în minutul 58. Fundașul echipei ȚSKA Moscova, Serghei Ignașivici a marcat după un șut puternic din interiorul careului. Oaspeții și-au dublat avantajul peste 20 de minute prin Artiom Dziuba.

Naționala Moldovei a reușit să înscrie în minutul 84, atunci când Eugeniu Cebotaru a efectuat o lovitură de cap din șapte metri. Acesta a fost primul gol marcat de echipa noastră pe teren propriu după o pauză de un an.

Tricolorii nu au mai reuşit să-şi dubleze avantajul până la finalul meciului. Astfel, selecţionata Moldovei a suferit a șaptea înfrângere în preliminariile Campionatului European din 2016. În acelaşi timp, acesta a fost al 15-lea meci consecutiv fără victorie. În partida cu Rusia, pentru reprezentativa Moldovei au debutat trei jucători. Este vorba despre portarul Alexei Koșelev, mijlocașul Vladimir Ambros și atacantul Sergiu Istrati.

După nouă partide disputate în această campanie preliminară, selecționata noastră a acumulat doar după puncte și nu mai poate evita ultimul loc în grupa G. Naționala Moldovei va juca ultimul meci din preliminariile EURO-2016 cu Suedia, luni, în deplasare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑