Accident teribil în calificări la MotoGP! Pilotul a fost dus cu elicopterul la spital



010 октября 2015

**Accident teribil** în calificări la MotoGP! Pilotul a fost dus cu elicopterul la spital

Sămbătă dimineață, Alex de Angelis a fost protagonistul unui accident pe cât de spectaculos, pe atât de periculos, în ultima sesiune a calificărilor pentru Marelui Premiu de MotoGP din Japonia, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

În urma impactului de pe circuitul Motegi, pilotul originar din San Marino, care concurează pentru E-Motion IodaRacing Team, și-a pierdut cunoștința. După ce a fost dus pentru scurt timp la clinica circuitului și după ce și-a revenit în simțiri, De Angelis a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Dokkyo, acolo unde urmează ca medicii să îl examineze și să îi ofere primele tratamente.

În urma accidentului suferit de Alex de Angelis, comisarii cursei au arborat steagul roșu.

În acest moment, De Angelis se află pe locul 25 în clasamentul general al piloțior, cu două puncte. Punctele sale sunt singurele din acest sezon pentru E-Motion IodaRacing Team, penultima echipă în clasamentul constructorilor.

Calificările au fost câștigate de Jorge Lorenzo, după un duel superb cu Valentino Rossi, colegul său de la Yamaha și totodată principalul rival în lupta pentru titlul mondial în acest sezon.

Cursele din Marele Premiu al Japoniei la Moto3, Moto2, și MotoGP au loc duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport, începând cu ora 14:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑