Steaua – Viitorul 0-1. Campioana a pierdut amicalul de la Brașov. Echipa folosită de Rădoi



010 октября 2015

 

**VIDEO** Steaua – Viitorul 0-1. Campioana a pierdut amicalul de la Brașov. Echipa folosită de Rădoi

Steaua a pierdut meciul test cu Viitorul. Aurelian Chiţu a înscris golul victoriei pentru echipa lui Hagi. Cele două echipe au profitat de pauza competițională și au disputat, la Brașov, un meci amical.

Rădoi nu s-a putut baza pe șapte jucători, convocați la echipele naționale, iar Tahar a semnat o ratare uriașă pentru roș-albaștri. Ganea a scos de pe linia porții. Cu patru minute înainte de pauză, puștii lui Hagi au deschis scorul.

Chițu a preluat de lângă Guilherme și a reușit o execuție imparabila, după o pasă excelentă a lui Ianis Hagi. Și Kevin Boli a avut o șansă importantă de a marca.

În repriza secundă, spiritele s-au încins. Arbitrul i-a despărțit cu greu pe jucătorii celor două echipe. La ultima fază, Toșca putea restabili egalitatea. Fundașul transferat de steliști chiar de la Viitorul nu a prins spațiul porții și campioana a  fost învinsă cu 1-0.

Steaua: Niță - Râpă, Varela, Toșca, Guilherme - Filip, Sulley, Tahar - Mihai I, Onțel, Stanciu. Rezerve: Poiană - Mihai II, Mihalcea, Breeveld, Târnovan, Aldea, Mogoș-Mărtean, Bakalli, Simion.

Viitorul: Albuț - Benzar, Boli, Mitrea, Ganea - Aganovic, I. Filip, Achim - Chițu, I. Hagi, Tănase. Rezerve: Râmniceanu, Ghiță, Kilyen, Casap, Grecu, Ciupe, Iacob, Şandru, Ciobanu.

sursă foto&video: academiahagi.tv


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑