Poarta la care se marchează goluri de senzație în Liga 1! Pecanha, de trei ori învins cu șuturi de excepție



 

**VIDEO** Poarta la care se marchează goluri de senzație în Liga 1! Pecanha, de trei ori învins cu șuturi de excepție

VIDEO Petrolul – Concordia 1-1. Mihai Stoichiță a rămas fără victorie pe banca Petrolului și după al doilea meci la conducerea prahovenilor. Remiza de luni seara, din ultimul meci al etapei din Liga 1, a fost marcată de execuția de excepție a lui Tiberiu Serediuc. S-a întâmplat la poarta la care se marchează numai goluri de senzație, cu Pecanha victimă favorită.

În acest sezon din prima divizie nu mai puțin de trei goluri superbe s-au înscris la poarta din stânga tribunei oficiale de pe stadionul Ilie Oană. Pecanha le-a încasat pe toate și a fost de fiecare dată fair play, recunoscând frumusețea reușitelor adverse.

Primul dintre golurile de senzație încasate de brazilian a fost cel din etapa a 2-a, câdn la Ploiești a jucat FC Voluntari și Robert Vîlceanu a deschis scorul în minutul 53. Mijlocașul împrumutat de Steaua la ilfoveni a primit mingea după o aruncare de la margine, a lăsat mingea să treacă de el, paralel cu linia careului, a poi a șutat din prima, de la 23 de metri, lateral stânga, trimițând direct în vinclul porții ploieștenilor. Meciul s-a încheiat 1-1.

Al doilea gol de excepție reușit la aceași poartă a fost marcat chiar etapa trecută de Vasile Gheorghe, în disputa, Petrolului cu CSMS Iași. În minutul 4 acesta a primit o pasă în stânga, în jumătatea adversă, a intrat în centru trecând de doi adversari și a șutat din afara careului, lateral, mingea ducându-se la colțul lung, lovind transversala aproape de vinclu și intrând în poartă. Ieșenii au câștigat meciul cu 2-1.

În fine, al treilea gol incerdibil încasat de Pecanha este cel al lui Serediuc, unul asemănător cu cel marcat de Vasile Gheorghe. Doar că de această dată mingea a lovit stâlpul din dreapta portarului brazilian, tot aproape de vinclu, înainte de a intra în plasă.

VIDEO CU CELE TREI GOLURI PRIMITE DE PECANHA LA ACEAȘI POARTĂ

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑