Arlauskis se gândește doar la victoria cu Dinamo Kiev: “Și dacă nu câștigă Rio Ave, ce săf acem, să plângem?”



010 декабря 2014

**VIDEO** Arlauskis se gândește doar la victoria cu Dinamo Kiev: “Și dacă nu câștigă Rio Ave, ce săf acem, să plângem?”

Steaua joacă joi, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1, meciul decisive pentru calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League, contra lui Dinamo Kiev. Campioana are nevoie de victorie, dar în același timp și ca Aalborg să nu învingă la Rio Ave, pentru a accede în primăvara europeană. Poartarul Stelei, Giedrius Arlauskis, ar face orice pentru un succes împotriva ucrainienilor.

În conferința de presă de miercuri, care a precedat disputa de pe Arena Națională, Arlauskis, care până acum a avut evoluții excelente în competiție, a spus: “O să facem tot posibilul să câștigăm meciul, ca echipă. Câștigăm toți meciul, nu eu. Și un suporter să dea gol, important este să câștigăm.”

În vârstă de 27 de ani, fotbalistul venit în vară în locul lui Tătărușanu e conștient că nu depinde doar de Steaua calificarea, dar crede că el și colegii săi nu trebuie să se gândească la asta: “E important să demonstrăm pe teren. Nu e nimic pierdut, mai avem un meci important și sperăm să câștigăm. Din păcate, nu depinde numai de noi. Dar dacă nici noi nu câștigăm, de ce să ne mai uităm la alții!? Nu ne gândim la alții, important e ce facem noi. Nu e un meci ușor. În primul rând, meciul nostru. Și dacă nu câștigă Rio Ave, ce să facem, să plângem? Dar nu m-am gândit la asta. Suntem în grupe și trebuie să rezolvăm treaba aici. Suntem cu picioarele pe pământ.”

CLASAMENT GRUPA J

></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p><p><span style=Steaua - Dinamo Kiev, programat joi, 11 decembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑