AC Torino - AC Milan 1-1. Doar două puncte în ultimele 3 etape pentru rossoneri



**AC Torino - AC Milan 1-1.** Doar două puncte în ultimele 3 etape pentru rossoneri

Milan a plecat cu un punct de la Torino, după un 1-1 chinuit, obținut cu un singur șut pe poartă.

Rossonerii au marcat după prima acțiune. Menez a fost faultat în careu de Glik și tot el a transformat impecabil. A fost al 9-lea gol al francezului in acest sezon, cel mai bun al carierei din acest punct de vedere.

Torino s-a aruncat în atac și a ratat ocazie după ocazie până la pauză. Farnerud l-a pus la încercare pe Diego Lopez cu un șut din afara careului. Spaniolul a avut încă o intervenție impecabilă la acțiunea finalizată de Quagliarella, apoi a fost norocos în fața lui Darmian și Moretti. Repriza s-a încheiat cu eliminarea lui De Sciglio.

În partea a doua, Torino a dominat, însă ocaziile au apărut mult mai rar. Marco Benassi a ratat uluitor din câțiva metri, dar echipa lui Ventura a fost salvata de căpitan. Kamil Glik a marcat al 5-lea său gol după un corner. Polonezul este golgheterul unei echipe care a învins-o doar o dată pe Milan în ultimele 35 de meciuri.

După 14 ani, rossonerii nu reușesc să câștige niciunul dintre primele două partide ale anului și se îndepărtează tot mai mult de realizarea obiectivului, calificarea în cupele europene.

ECHIPELE:

Torino: Padelli - Maksimovic, Glik, Moretti - Bruno Peres, Vives (57 El Kaddouri), Gazzi, Farnerud (68 Benassi), Darmian (81 Lescano) - Martinez, Quagliarella. Antrenor: G. Ventura

AC Milan: D. Lopez - De Sciglio, Mexes, Rami, Armero - Montolivo, De Jong, Muntari (55 Poli) - Niang (45 Abate), Menez (79 Alex), Bonaventura. Antrenor: Pippo Inzaghi

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑