ICIM Arad - CSBT Alexandria 74-70. Gazdele urcă pe podium



 

**VIDEO** ICIM Arad - CSBT Alexandria 74-70. Gazdele urcă pe podium

Universitatea Goldiș ICIM Arad a reușit să facă uitată înfrângerea de miercuri de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Sâmbătă, jucătoarele lui Jose Araujo au trecut de vecina de clasament CSBT Alexandria cu 74-70, la finalul unui meci extrem de disputat.

După ce gazdele au câștigat primul sfert, 24-15, formația din Alexandria a început o adevărată cursă de urmărire. ICIM a rezistat asaltului din final al echipei oaspete și s-a impus în special datorită celor 26 de puncte semnate de Meighan Simmons.

"Mă bucur că am obținut victoria, aveam nevoie de ea! Pentru noi, să fim în Top 4 în România este un sentiment extraordinar. Mă bucur că am dus meciul la capăt. A fost un joc disputat, însă am ieșit pe teren și am jucat cât am putut de bine.", a declarat Meighan Simmons, cea mai bună marcatoare a gazdelor.

În urma victoriei, echipa arădeană a urcat pe podium în Liga Națională. CSBT Alexandria ocupă locul 6 și are un nou meci de foc în runda următoare, când va primi vizita liderului Sepsi Sfântu Gheorghe.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑