Inter - Genoa 3-1. Prima victorie acasă pentru Mancini, după revenirea pe banca nerazzurrilor



 

**VIDEO** Inter - Genoa 3-1. Prima victorie acasă pentru Mancini, după revenirea pe banca nerazzurrilor

Cu doar o victorie în ultimele şase meciuri jucate acasă în campionat, Inter a avut emoţii pe final şi contra celor de la Genoa, însă în cele din urmă s-a impus cu 3-1 - primul succes acasă pentru Roberto Mancini de la revenirea pe banca nerazzurrilor.

Palacio a deschis scorul rapid, în minutul 12. Cu puţin timp înainte de pauză, Icardi a dublat avantajul nerazzurrilor, cu al zecelea gol al său din acest sezon.

Lăsat în tribună după conflictul din etapa trecută cu atacantul argentinian, Osvaldo s-a bucurat moderat de reuşita colegului său.

În repriza a doua, Handanovic a fost salvat de transversală la voleul lui Lestienne.

Transferat de la Bayern, Shaqiri a fost aplaudat de tot stadionul când a fost trimis la încălzire, însă elveţianul n-a apucat să debuteze pentru Inter.

Golul lui Izzo, venit după o respingere greşită a lui Handanovic, le-a dat emoţii fanilor de pe Giuseppe Meazza, însă Vidic a refăcut diferenţa cu primul său gol la Inter.

Scor final 3-1, rezultat care îi duce pe nerazzurri la un singur punct de marea rivală Milan.

Inter: Handanovic - Campagnaro, Vidic, Andreolli, D'Ambrosio - Medel (Krhin 87), Guarin - Palacio (Kuzmanovic 65), Hernanes (Obi 74), Podolski - Icardi

Genoa: Perin - Izzo, Burdisso, De Maio - Edenilson, Rincon (Fetfatzidis 80), Bertolacci (Tino Costa 83), Antonelli - Iago, Matri (Kucka 52), Lestienne

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑