Almeria - Sevilla 0-2. Oaspeţii, neînvinşi din luna noiembrie. Gazdele, fără victorie acasă



 

**VIDEO**Almeria - Sevilla 0-2. Oaspeţii, neînvinşi din luna noiembrie. Gazdele, fără victorie acasă

Sevilla a câştigat derby-ul andaluz cu Almeria, din etapa a 18-a a campionatului Spaniei. Fără înfrângere din luna noiembrie, echipa lui Unai Emery a avut nevoie de mai bine de o jumătate de oră pentru a-şi crea prima ocazie de gol.

Reyes a tras pe lângă poarta fostului său coleg, Julian. După pauză, Beto a blocat execuţia lui Wellington, iar Sevilla a răspuns cu lovitura de cap trimisă pe lângă poartă de Carrico. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 58. Iborra a marcat cu un şut puternic din afara careului cel de-al doilea gol din acest sezon.

Cinci minute mai târziu, Sevilla şi-a dublat avantajul. Introdus pe teren la pauză, Coke a înscris pentru 0-2. Implicat în fazele ambelor goluri, columbianul Bacca a avut şi el şansa de a marca, dar Julian a reţinut şutul golgheterului.

Finalul meciului i-a aparţinut Almeriei. Greşeala lui Aleix Vidal l-a adus în poziţie de finalizare pe Tomer Hemed, dar israelianul a ratat ocazia de a micşora diferenţa. Apoi, thailandezul Dangda l-a pus la încercare pe Beto cu o lovitură de cap. Portarul portughez s-a remarcat şi la şutul lui Espinosa. Hemed a fost din nou aproape de gol în finalul meciului, dar mingea trimisă de el cu capul a fost respinsă de pe linia porţii de Iborra.

Sevilla ajunge la 7 succese în ultimele 8 meciuri oficiale şi urcă pe locul 4 în clasament. În schimb, Almeria rămâne singura echipă din La Liga fără victorie pe teren propriu.

Echipele de start:

Almeria (4-2-3-1): Julian - Velez, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Teye Partey (Soriano 64), Verza - Mendez (Dangda 81), Corona, Wellington (Espinosa 73) - Hemed

Antrenor: Juan Ignacio Martinez

Sevilla (4-2-3-1): Beto - Vidal, Parejan (Coke 46), Arribas, Navarro - Iborra, Carrico - Reyes, Banega, vitolo (Deulofeu) - Bacca (Gameiro 75)

Antrenor: Unai Emery

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑