Brandan a revenit în România, dar e dezamăgit de conducerea CSU Craiova: “M-au jignit!”



 

**VIDEO** Brandan a revenit în România, dar e dezamăgit de conducerea CSU Craiova: “M-au jignit!”

Forma excelentă a celor de la CSU Craiova s-ar putea termina în retur. Căpitanul echipei, Pablo Brandan, este nemulţumit de conducere, care nu i-a oferit mărirea de salariu solicitată.

Pablo Brandan s-a întors în România pentru a face pregătirea de iarnă cu CSU Craiova, după o vacanţă prelungită în Argentina. Căpitanul Craiovei în tur, pentru care a şi marcat de trei ori, este însă dezamăgit de conducerea clubului. Lui Brandan i se încheie în vară contractul de  8 000 de euro pe lună, iar propunerea venită din partea oltenilor nu a fost pe măsura așteptărilor sale.

Întrebat dacă i s-a propus prelungirea cotnractului, fotbalistul în vârstă de 31 de ani a răspuns: “Mi s-a propus, dar nu cum am vrut eu. Și normal, când nu te simți... Să nu se supere nimeni. Așa, personal, a fost o decizie care m-a jignit puțin, dar asta e, nicio problemă.”

Chiar dacă în tur a condus din teren o echipă neînvinsă în ultimele 11 etape,  Brandan pare să-şi fi pierdut entuziasmul: “Acum, nu știu ce să zic, pot apărea probleme și la noi, nu se știe niciodată.”, a spus argentinianul, întrebat dacă oltenii se gândesc la podiumul Ligii 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑