Celta - Atletico 0-2. Madrilenii și-au egalat propriul record vechi de 20 de ani!



 

**VIDEO** Celta - Atletico 0-2. Madrilenii și-au egalat propriul record vechi de 20 de ani!

Atletico Madrid se menţine pe primul loc în La Liga, după victoria obținută în deplasare pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 0-2.

Jocul lui Atletico Madrid a funcţionat şi pe ”Estadio de Balaidos” în fața a 13.550 de spectatori. Campioana de-acum două sezoane a deschis scorul în repriza secundă prin Antoine Griezman (49) iar pe final (min. 80) Ferreira Carrasco a stabilit rezultatul final, după o acţiune personală.

S-a terminat 2-0 pentru Atletico Madrid, care se menţine pe primul loc în Spania, la două puncte în faţa Barcelonei, care are însă un meci mai puţin disputat.

În schimb, Atletico este echipa cu cele mai puține goluri primite în acest tur de campionat. Ultima echipă care a încheiat un tur de sezon cu atât de puține goluri încasate a fost tot Atletico Madrid, în sezonul 1995-1996, când ”saltelarii” au câștigat campionatul.

Atletico Madrid a devenit pentru a opta oară campioană de iarnă în Primera Division, dar în doar două cazuri a câștigat și titlul la finalul sezonului: 1965-1966 și 1995-1996.

Celta Vigo - Atletico Madrid 0-2
Au marcat: Griezmann 49, Ferreira Carrasco 80

Celta: Alvarez - Hugo Mallo, G. Cabral, Sergi Gomez, Jonny Castro - Radoja (Guidetti 74), P. Hernandez (Borja Fernandez 80) - Wass, Orellana, Bongonda (Josep Sene 86) - Iago Aspas
Antrenor: Eduardo Berizzo

Atletico: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul, Gabi, A. Fernandez (Ferreira Carrasco 54), Koke - Vietto (J. Martinez 76), Griezmann (Jesus Gamez 83)
Antrenor: Diego Simeone


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑