Campionatul Național de minifotbal



011 февраля 2014

minifotbal

Deocamdată  au fost anunțate condițiile de participare, care diferă puțin de cele din sezonul trecut. Anul acesta echipele vor fi împarțite în două Ligi valorice, a cîte 15 echipe fiecare. În prima ligă, așa numita Divizia Naționala, vor participa echipe cu jucători mai experimentați, iar taxa de participare constituie 1500 de lei. Fiecare formație va trebui să achite și o suma de 400 de lei pentru fiecare meci jucat.

Pentru a doua ligă valorică sau Divizia A, taxa de particpare constituie 1000 de lei.  Liga va fi alcătuită  din echipe amatoare, care vor plăti cîte 400 de lei pentru fiecare partidă jucată. Meciurile se vor desfășura în fiecare weekend pe terenul sintetic din sectorul Rîșcani al capitalei, iar ora va fi stabilită de către membrii fiecărei echipe în parte. Competiția va lua start pe 1 aprilie și va dura o lună jumătate.

De notat că meciurile din semifinala și finala campionatului național de minifotbal vor fi transmise în direct de către un post de televiziune din Republica Moldova.

„Campionatul Național de minifotbal reprezintă și o etapă de selecție a selecționtei Moldovei pentru Campionatul European, care va avea loc în perioada 12-17 noiembrie. Fiecare jucător din ambele divizii va avea șansa de a se afirma, și de a prinde lotul național” , a menţinat Eugen Ciobu.

MoldovaSport TV este partenerul media al campionatului național la minifotbal. În toamna acestui an, postul nostru de televiziune planifică transmiterea în direct și în exclusivitate a Campionatului European de minifotbal.


Источник – sporter.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑