PREMIERĂ în NBA! Steph Curry a fost desemnat în unanimitate cel mai valoros jucător în sezonul regulat



Foto:knbr.com
Pentru prima dată în istoria NBA, un baschetbalist a fost desemnat în unanimitate cel mai valoros jucător în sezonul regulat. Stephen Curry a fost plasat pe locul întâi de către toți cei 131 de jurnaliști care au participat la votul pentru alegerea celui mai bun jucător al sezonului.
Coordonatorul de joc de la Golden State Warriors a primit premiul pentru al doilea an consecutiv, el devenind al 11-lea jucător din istorie care reuşeşte această performanţă.
"Atunci când privesc în lista celor care au câştigat acest titlu înaintea mea, văd legende, oameni care au făcut istorie în acest gen de sport. Iar acum am devenit primul baschetbalist, care a fost ales în unanimitate Cel mai valoros jucător. Este ceva care mă lasă fără cuvinte. Toţi îmi mulţumesc şi mă felicită, iar eu nu ştiu ce să le spun. Este o onoare. Cu siguranţă îmi voi aduce aminte de acest moment până la sfârşitul vieţii", a declarat jucător Golden State Warriors, Stephen Curry.
Shaquille O’Neal în anul 2000 și LeBron James în 2013 au fost aproape de unanimitate, ambilor lipsindu-le câte un vot.
Steph Curry și-a îmbunătățit statisticile în acest sezon față de precedentul, având o medie de 30,1 puncte pe meci față de 23,8 acumulate în stagiunea precedentă.
De asemenea, Curry a stabilit un nou record pentru coșurile de trei puncte de-a lungul sezonului, 402 la număr, îmbunătățindu-și propriul record, din sezonul trecut, când reușise 286 de coșuri de trei puncte.
Golden State Warriors a avut de asemenea un sezon fantastic, stabilind un nou record de victorii, 73 din 82 posibile în sezonul regulat.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑