Luis Felipe Scolari nu ştie dacă va rămâne selecţionerul Braziliei



 

Luis Felipe Scolari nu ştie dacă va rămâne selecţionerul Braziliei după Campionatul Mondial. Contractul tehnicianului cu forul brazilian este valabil până la finalul turneului final, iar Scolari a declarat că urmează să mai aibă o discuţie cu oficialii federaţiei pentru a-şi decide viitorul său.

Naţionala Braziliei a fost eliminată de la Campionatul Mondial în semifinale după ce a fost umilită de Germania cu 7-1, aceasta fiind cea mai severă înfângere a brazilienilor la un Mondial. După această umilinţă, Luis Felipe Scolari a vorbit în premieră despre viitorul său la selecţionata Braziliei.

Brazilia va juca finala mică, sâmbătă, cu Olanda. Partida va începe la ora 23 şi se va juca pe stadionul Mane Garrincha din Brasilia.

"Am contract cu federaţia braziliană de fotbal, până la finala Campionatului Mondiale. Pentru echipa noastră finala va fi sâmbătă. Despre acest subiect nu vom discuta până la meciul de sâmbătă. Ne-am dorit cu toţii să jucăm finala de pe Maracana și apoi să vorbim despre contractul meu", a declarat Scolari.

Luis Felipe Scolari a preluat naţionala Braziliei în 2012. El a mai antrenat selecţionata sud-americană în 2002, atunci când Brazilia a câştigat cel de-al cincilea titlu mondial. Scolari a antrenat în carieră 20 de echipe.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑