Stoican a cerut de urgență doi fundași centrali. Cordoş se antrenează cu Dinamo



**Stoican a cerut de urgență doi fundași centrali.** Cordoş se antrenează cu Dinamo

În acest moment, Dinamo are în lot patru fundași centrali, dar Stoican nu prea este mulțumit de randamentul lor. De aceea, el a cerut conducerii doi fundași centrali de valoare.

Dinamo s-a întors din cantonamentul din Anglia iar antrenorul principal al roș-albilor, Flavius Stoican, s-a declarat în general mulțumit de lot și de modul în care elevii acestuia au răspuns la antrenamente. Cel puțin aceasta a fost senzația pe care tehnicianul a lăsat-o la nivel declarativ.

Surse apropiate clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” susțin că la revenirea în țară Flavius Stoican a purtat o discuție cu președintele Constantin Anghelache în cadrul căreia antrenorul a cerut de urgență doi fundași centrali.

În acest moment, Dinamo are patru soluții pentru cele două posturi, Durimel, Adi Popa II, Horia Crișan și Marius Ioniță, dar dintre aceștia doar ultimul are potențial să mai crească în valoare.

Oficialii roș-albilor s-au mișcat repede, astfel că, începând de azi, Andrei Cordoș (26 de ani) s-a alăturat, conform celor de la Gazeta Sporturilor, ședințelor de pregătire conduse de Stoican.

Tranzacția nu este finalizată, dar are șanse să se facă, mai ales că stoperul este liber de contract după despărțirea de FC Vaslui. Cordoș, care a jucat și la Frosinone în Serie B un singur sezon (2009-2010), a revenit în țară și a jucat pentru ASA Târgu Mureș. La un moment dat, a fost și pe lista Stelei.

Stoican mai așteaptă încă un fundaș central, după care Dinamo va încheia campania de achiziții. Tehnicianul i-a transmis lui Anghelache că se descurcă cu fotbaliștii pe care-i are de la mijloc în sus.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑