Pițurcă: ”Și eu mi-aș dori spectacol la națională”



 

**VIDEO** Pițurcă: ”Și eu mi-aș dori spectacol la națională”

Pițurcă pune evoluția mai slabă a echipei naționale, din ultimii ani, pe lipsa valorii individuale a fotbaliștilor și spune că-i este dor de perioada în care era jucător la Steaua.

Selecționerul echipei naționale, Victor Pițurcă, a acceptat invitația pe care i-a făcut-o Digi Sport, aceea de a prefața viitoarele preliminarii ale Campionatului European 2016, din Franța.

Printre altele (DETALII AICI și VIDEO), Pițurcă a vorbit și despre lipsa valorii individuale a jucătorilor de la prima reprezentativă.

”Credeți că eu nu doresc să fie spectacol la echipa națională? Vă reamintesc că fotbalul este un joc de bărbați, de luptă, în care aspectul fizic are un rol extrem de important.

La urma urmei, nu știm cât spectacol poate să fie la un meci, dacă ne raportăm că principala grijă a echipelor este să câștige. Și mie mi-ar plăcea să avem o echipă ofensivă.

Mi-aș dori jucători cum aveam noi la Steaua, care jucau numai dintr-una, cu călcâie, dar din păcate îți trebuie la dispoziție materie umană. Și dacă n-o ai....”, a concluzionat Pițurcă, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑