Comitetul Executiv al FRF l-a validat pe Kiros Vasaras drept noul președinte al CCA



Comitetul Executiv al FRF **l-a validat pe Kiros Vasaras** drept noul președinte al CCA

Așa cum digisport.ro a anunțat în EXCLUSIVITATE încă de acum două zile (DETALII AICI), Vasaras este noul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din România.

Comitetul Executiv al FRF a decis în şedinţa de vineri numirea grecului Kiros Vasaras în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Vasaras îl înlocuiește astfel din funcție pe Alexandru Deaconu, care urmează să-şi continue activitatea în cadrul CCA, într-o altă funcție.

Kiros Vasaras (48 de ani), de profesie agent de turism, a activat ca arbitru FIFA din 1998 până în 2009. După retragerea din activitate, Vasaras a activat în cadrul UEFA, ca instructor responsabil pentru arbitrajul românesc.

Chiar dacă iniţial ar fi mers pe mâna unui fost arbitru nordic, Burleanu s-a răgândit în faţa unor argumente importante: Vasaras e la curent cu tot ce se întâmplă în arbitrajul românesc (şi-ar fi pus inclusiv antenă parabolică pentru a vedea toate meciurile din campionatul României) şi nu ar avea nevoie de acomodare, plus că s-ar plia mult mai uşor pe problemele existente într-o ţară din această parte a Europei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑