Dezamăgire la Dacia după plecarea lui Adlan Şişhanov. Vukicevic: Încă mai este preşedintele meu



www.adevarul.ro

Dezamăgire la Dacia după plecarea lui Adlan Şişhanov! Antrenorul Dejan Vukicevic, dar şi jucătorii regretă că omul de afaceri rus şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte şi a plecat de la club.

După ce Adlan Şişhanov a anunţat că pleacă de la Dacia şi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al clubului, tehincianul lupilor-galbeni, Dejan Vukicevic a declarat că omul de afaceri din Rusia totuşi va fi aproape de echipă.

"Voi mai avea discuţii cu Adlan Şişhanov, el încă mai este preşedintele meu, deoarece eu cu el am semnat contractul şi vreau să lucrez cu el în continuare. Cred că va fi totul bine, chiar dacă el nu va fi oficial preşedintele Daciei. Ştiu că Dacia este aproape de sufletul lui", a declarat antrenorul.

Unii jucători nu s-au aşteptat ca Adlan Şişhanov să renunţe la echipă, iar alţii speră că la club să nu schimbe situaţia după ce preşedintele şi-a dat demisia: "Nu ne-am aşteptat că el va pleca, dar vedeţi ce se întâmplă în fotbalul moldovenesc. Uneori noi ştiam cu ce scor se vor termina unele partide din campionat şi el chiar ne spunea asta. Şişhanov a dat multe pentru fotbalul moldovenesc".

Dacia s-a clasat pe locul cinci în sezonul trecut şi a ratat calificarea în cupele europene.

Echipa pregătită de Dejan Vukicevic se antrenează la Speia de două ori pe zi. Cu două săptămâni înainte de startul Diviziei Nationale, la echipă s-a întors Slaven Stjepanovic, iar în următoarele zile vor veni în probe alţi patru jucători.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑