Slovenul Miral Samardzic a plecat de la Sheriff tocmai când echipa avea nevoie de el cel mai mult



 

Sheriff Tiraspol s-a despărţit de căpitanul său cu cinci zile înaintea startului în Liga Campionilor. Slovenul Miral Samardzic s-a transferat la formaţia NK Rijeka, din prima ligă a Croaţiei.

Fundaşul central a ajuns la Sheriff în pauza de iarnă a sezonului 2009-2010 şi a purtat banderola de căpitan din sezonul 2012-2013, după ce fostul căpitan Vaja Tarhnişvili şi-a agăţat ghetele în cui.

Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, a adunat peste 150 de meciuri în toate competiţiile pentru Sheriff şi a înscris 12 goluri. Acesta a câştigat patru titluri de campion naţional şi de două ori a fost desemnat "Cel mai bun fundaş din campionatul Moldovei". Înainte de Sheriff, acesta a evoluat la formaţia slovenă NK Maribor, unde a fost coleg cu internaţionalul moldovean Vladislav Lungu.

În acest intersezon, Sheriff s-a mai despărţit de Djibril Paye, din Guinea, israelianul Kobi Moyal şi moldoveanul Valentin Furdui, dar a făcut mai multe achiziţii importante. Lotul "viespilor" a fost completat de brazilienii Ligger Moreira, Thiago Galvao şi Leonel Olimpo, argentinianul Matias Degra, columbianul Elkin Blanco şi de moldovenii Maxim Antoniuc, Radu Gânsari, Serghei Paşcenco şi Serghei Gheorghiev.

Pe 15 iulie, Sheriff va debuta în cupele europene, pe teren propriu împotriva  formaţiei Sutjeska, în a doua rundă preliminară a Ligii Campionilor.

 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑