5 momente memorabile de la ultimul Dinamo - Steaua. Latovlevici a oferit faza meciului



011 августа 2013

 

></p><p>Steaua a învins-o pe Dinamo în ultimul derby, disputat pe Arena Naţională (2-0, <a href=VIDEO AICI) şi a atins o performanţă unică în duelurile dintre cele două rivale: 5 succese la rând, în toate competiţiile.

Meciul cu numărul 128 din Liga 1 între cele două combatante a avut parte de faze spectaculoase, dar şi de mai multe momente în care tensiunea a atins cote maxime. În afara celor două goluri, am făcut un top al celor mai tari 5 faze de la ultimul Derby de România, din 11 mai 2013.

Dinamo - Steaua 0-2 (Boubacar - aut 13, Tănase 69)

1. Majoritari în tribune, dinamoviştii au făcut spectacol la începutul derby-ului, când au afişat o coregrafie de zile mari. Răspunsul steliştilor nu s-a lăsat însă aşteptat.

2. Steaua a deschis scorul în minutul 13, după autogolul lui Boubacar. În minutul 25, roş-albaştrii au fost foarte aproape de a-şi dubla avantajul, după o fază copiată la indigo: Grigore a fost la un pas de autogol, însă Bălgrădean i-a salvat pe "câini".

3. Meciul a fost întrerupt, în minutul 35, din cauza obiectelor aruncate din tribune de către fanii dinamoviști. Bourceanu n-a putut executa un corner, iar Colţescu a trimis echipele la cabine. Partida s-a reluat abia după aproximativ 10 minute, când spiritele s-au calmat.

4. Latovlevici a oferit faza meciului. Fundașul stânga al Stelei i-a dat lui Chiricheș o pasă de mare efect, în genul lui Maradona, după care fundașul central i-a trimis mingea printre picioare lui Luchin.

5. La scurt timp după startul reprizei secunde, fanii lui Dinamo de la Peluza Sud au fost evacuaţi, după un conflict cu jandarmii.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑