Mark Selby a devenit noul lider în clasamentul mondial de snooker după Open-ul din Riga



011 августа 2014
Foto: lahoredispatch.com

Jucătorul de snooker, Mark Selby a devenit noul lider în clasamentul mondial. Britanicul a revenit pe prima poziţie după ce a câştigat Open-ul din Riga, competiţie care face parte din Circuitul European de snooker.

Englezul Mark Selby s-a impus în primul turneu profesionist de snooker găzduit vreodată de Letonia, Openul de la Riga. În finală, Selby l-a învins pe nord-irlandezul Mark Allen după o revenire de senzaţie. Allen a condus cu 3-0, însă englezul a întors meciul şi s-a impus cu 4-3.

În urma acestui succes, Selby a devenit noul lider mondial, detronându-l pe australianul Neil Robertson, care a fost eliminat încă din turul secund al turneului de la Riga.

Pentru această victorie, Selby a primit un cec în valoare de 25 mii de euro. În ierarhia care din acest sezon se face exclusiv pe seama câştigurilor din ultimii doi ani, Selby a adunat 774 mii de lire sterline, iar Robertson are 756 mii 595 de lire sterline. Pe locul trei se află chinezul Ding Junhui, iar pe patru este englezul Ronnie O’Sullivan. Ultimii doi nu au participat la turneul din Letonia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑