Cristina Laslo va primi un contract mărit la U Jolidon, după titlul mondial la junioare



011 августа 2014

 

**VIDEO** Cristina Laslo va primi un contract mărit la U Jolidon, după titlul mondial la junioare

Cristina Laslo vrea să continue şi sezonul viitor la U Jolidon. Cel mai bun centru la Campionatul Mondial de handbal under 18, românca îşi va renegocia contractul cu gruparea antrenată de Ioan Ani-Senocico.

Deşi nu a dus lipsă de oferte după ce a câştigat medalia de aur alături de naţionala under 18, handbalista speră să continue la U Jolidon, cu care mai are contract încă 5 ani: “Mai am un an de liceu, vreau să îmi termin liceul la Cluj. Nu numai banii contează în handbal, pentru mine personal. Acum pentru mine e important să evoluez cât mai mult, să-mi continui parcursul bun din acest an și apoi vor veni și banii.”

Conducerea clubului clujean apreciază medalia din Macedonia. Directorul sportiv al lui U Jolidon, Cosmin Sălăjan: “Ne vom întâlni, vom mări salariul, datorită acestei performanțe.”

O performanţă care i-a dat încredere Cristinei Laslo: “Vrem să arătăm în continuare că acest rezultat nu este întâmplător. Și sperăm ca cât mai multe jucătoare din această generație să defilăm la senioare și să facem rezultate pentru România, să intrăm în istorie cu senioarele.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑