Barcelona şi Sevilla se vor duela în această seară pentru Supercupa Europei



011 августа 2015

 

Câştigătoarea Ligii Campionilor va întâlni deţinătoarea trofeului Ligii Europei pe stadionul Boris Paichadze din Tbilisi.

Barcelona, care a câştigat de două ori Supercupa Europei în ultimii cinci ani, nu va putea conta în partida din această seară pe Neymar şi Jordi Alba, ambii având probleme de sănătate.

Antrenorul Luis Enrique spune că are jucători pentru a-i înlocui. Chiar dacă gruparea catalană este favorită în acest duel, tehnicianul spaniol a menţionat că elevii săi vor avea viaţă grea în acest meci, asta pentru că Sevilla mereu a fost un adversar incomod.

"Nu-mi pasă dacă suntem favoriţi sau nu. Deja ceea ce am obținut până acum la fel nu mai contează. Acum trebuie să demonstrăm că jocul nostru este altu şi că s-a îmbunătăţit. Ştim că va fi un meci greu. Ne-a fost foarte dificil să învingem Sevilla în ultimele meciuri, mereu a fost greu să-i batem. Întotdeauna a fost interesant să joci pentru Supercupa Europei, aştept cu nerăbdare acest meci", a declarat Enrique.

Sevilla a câştigat acest trofeu o singură dată, în 2006. Atunci, andaluzii au învins chiar Barcelona cu scorul de 3-0. Antrenorul Unai Emery este convins că echipa sa poate repeta performanţa de acum nouă ani: "Este o nouă şansă pentru noi de a câştiga un nou trofeu, o oportunitate pentru a obţine ceva mai mult. Vom juca împotriva unei echipe puternice care este favorită. Însă noi avem calităţile noastre bune, care ne vor ajuta să învingem."

Duelurile directe dintre Barcelona și Sevilla reprezintă un adevărat spectacol. În ultimele șase întâlniri s-au marcat de fiecare dată cel puțin trei goluri.

În ultimii cinci ani, Sevilla nu a mai învins gruparea de pe Camp Nou. În această perioadă, Barca s-a impus în opt partide, iar alte trei s-au încheiat la egalitate.

Meciul Barcelona - Sevilla se va juca în această seară la Tbilisi cu începere de la ora 21:45. Partida va fi arbitrată de scoțianul William Collum.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑