EXCLUSIV Motivul pentru care Gabi Iancu nu s-a impus la Steaua. ”A marcat un gol și apoi s-a relaxat”



011 августа 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Motivul pentru care Gabi Iancu nu s-a impus la Steaua. ”A marcat un gol și apoi s-a relaxat”

Gabi Iancu (21 de ani) a fost la un pas să fie cedat de Steaua la FC Voluntari, după ce ambele cluburi au ajuns la un numitor comun. Situația nu i-a convenit atacantului, care le-a cerut șefilor clubului o nouă șansă pentru a demonstra că merită să facă parte din lotul campionilor.

Deși a marcat golul victoriei Stelei de la Botoșani, Iancu nu a mai fost inclus în lotul de 18 pentru derby-ul cu Dinamo, asta și după ce prestația sa din returul de la Belgrad a fost destul de slabă. Aceste fluctuații ale lui Iancu au fost explicate de Laurențiu Roșu, fost antrenor secund la Steaua în mandatul lui Costel Gâlcă.

Roșu a povestit, într-un interviu exclusiv acordat pentru ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că și în sezonul trecut Iancu a fost un jucător-problemă.

”Eu am vorbit de multe ori cu el și trebuia să înțeleagă că are nevoie de continuitate. El a înscris primul gol cu Stromsgodset și după aceea s-a relaxat. A pierdut echipa”, a spus Roșu.

Chestionat de către reporter ce înseamnă această relaxare, antrenorul cu licență Pro a dezvăluit:

”S-a relaxat, adică a început să nu se mai antreneze cum s-a antrenat până atunci. Și i s-a atras atenția că nu s-a antrenat. Și dacă nu te antrenezi bine, nu ai cum să joci.

Avea momente în care se oprea la antrenamente, adică nu alerga cum trebuia și iar i s-a atras atenția. S-a vorbit cu el mai mereu. Își revenea, avea momente în care se antrena foarte bine, după care iar...„

Laurențiu Roșu a spus însă că erau și jucători total opuși lui Iancu:

”Vă dau exemplu cel mai clar, Sânmărtean. La vârsta pe care o avea el, venea primul și pleca ultimul de la antrenament”, a conchis Rosu la Digi Sport.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑