Surpriza la Campionatul Mondial de baschet: Nationala Spaniei, eliminata in sferturi de reprezentativa Frantei



011 сентября 2014

Surpriza la Campionatul Mondial de baschet. Nationala Spaniei, gazda competitiei, a fost eliminata in sferturi de reprezentativa Frantei. Totodata, Serbia a invins Brazilia si a mai facut un pas spre al 3-lea titlu mondial.

 

Spaniolii au asteptat meciul cu francezii pentru a-si lua revansa pentru infrangerea din semifinala europeanului din 2013. Atunci cocosii galici au ajuns in finala si au castigat titlul continental. Totusi, nationala Frantei s-a simtit ca acasa in duelul cu ibericii, iar la pauza a condus cu  35 la 28. In repriza a 3-a, a inceput adevaratul spectacol.

 

Spania a dominat si nu doar a egalat scorul, ci si a intrecut echipa adversa. In a 4-a repriza gazdele competitiei au cedat surprinzator, iar oaspetii au profitat si i-au umilit pe spanioli. Franta a castigat meciul, scor 65 la 52. 

 

Astfel, Spania, campioana mondiala din 2006, a ratat sansa de a obtine al 2-lea titlu, in fata propriilor suporteri. In semifinale, Franta, care pana acum nu a urcat niciodata pe podium la mondiale, va infrunta Serbia, care a cucerit titlul in anii 1998 si 2002. Echipa, antrenata de Aleksandar Djordjevic, a invins nationala Braziliei, scor 84 la 56.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: franta, spania, baschet,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑