Mondialul de Air Race a ajuns în SUA. Piloţii fac acrobaţii la cel puţin 400 de kilometri pe oră (VIDEO)



011 сентября 2014

 

Mondialul de Air Race a ajuns în Statele Unite. Cei 12 piloţi care se duelează în acest sezon s-au întrecut la Texas. Air Race este un concurs de slalom prin aer cu aeronave speciale. Piloţii fac acrobaţii la cel puţin 400 de kilometri pe oră.

În cea de-a şasea etapă a competiţiei Air Race, care s-a desfăşurat în statul american Texas, s-a impus francezul Nichilas Ivanoff. Acesta l-a învins în finală pe britanicul Nigel Miel. Pe poziţia a treia s-a clasat canadianul Pete McLeod.

La fiecare etapă a Mondialului de Air Race piloţii câştigă puncte importante. După şase curse din acest sezon, campionul mondial în exerciţiu, Paul Bonhomme, este lider în clasamentul general cu 46 de puncte. Hannes Arch ocupă locul doi, iar Nigel Lamb este pe poziţia a treia.

Competiţia Air Race este un slalom prin aer cu aeronave speciale în care piloţii trebuie să aibă reflexe excepţionale şi să poată face acrobaţii la cel puţin 400 de kilometri pe oră.

În acest sezon al Mondialului de Air Race participă 12 piloţi. Următoarea etapă este programată în Las Vegas, pe 12 octombrie, iar ultima competiţie din acest an se va disputa pe 26 octombrie, în Austria.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑