Naţionala României are nevoie de şase puncte în ultimele două meciuri pentru a se califica la Mondialul din Brazilia



011 октября 2013

 

Ultima şansă pentru România! Elevii lui Victor Piţurcă au nevoie de victorie în ultimele meciuri, cu Andorra şi Estonia, pentru a mai spera la calificarea la barajul pentru Mondialul din Brazilia. România depinde şi de rezultatele Olandei, care se va duela în ultimele meciuri cu Turcia şi Ungaria.

România este obligată să obţină şase puncte în dubla cu Andorra şi Estonia pentru a mai spera la barajul de calificare pentru Mondial. Primul meci se va juca vineri, pe Estadi Comunal, din Andorra, iar al doilea este programat pe 15 octombrie, pe Arena Naţională, din Bucureşti. Vestea bună pentru tricolori este revenirea lui Alexandru Bourceanu, suspendat în ultima partidă, cu Turcia.

România depinde însă de rezultatele din ultimele două partide ale Olandei. "Portocala mecanică" nu trebuie să piardă meciurile cu Ungaria şi Turcia. Doar astfel tricolorii vor prinde locul doi în grupă, care duce la baraj. Însă, cel puţin în primul meci, Louis van Gaal nu va putea conta pe căpitanul Robin van Persie, care este accidentat.

Vineri, olandezii vor juca cu Ungaria, la Amsterdam, iar pe 15 octombrie vor întâlni Turcia, la Istanbul. Olanda este deja calificată la Mondialul din Brazilia, iar în cazul în care va învinge în ultimele două meciuri ar putea ajunge în prima grupă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor de la Turneul Final.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑