Brazilia - Argentina 2-0. Messi a ratat din nou un penalty! Tardelli, primele sale goluri la națională



011 октября 2014

 

**VIDEO** Brazilia - Argentina 2-0. Messi a ratat din nou un penalty! Tardelli, primele sale goluri la națională

Brazilia a învins Argentina într-un amical disputat la Beijing, în care echipa lui Carlos Dunga s-a impus cu 2-0. Golurile au fost marcate de Diego Tardelli (28 și 64), aflat la primele reușite la națională, iar Leo Messi a ratat un penalty în prima repriză.

Nouă jucători din Premier League s-au aflat pe gazon în acest amical de gală din China, la care au fost prezenți 50.000 de fani. Kaka a apărut în echipa auriverde după o pauză de 19 luni, iar Brazilia a obținut succesul deși partida a fost dominată teritorial de Argentina.

Brazilia a deschis scorul după o gafă mare a apărării adverse și voleul de excepție al lui Tardelli, aflat la a 8-a lui selecție, după ce Angel Di Maria a ratat două ocazii bune înainte de această fază. Argentina a primit o lovitură de la 11 metri pe finalul primei reprize, după faultul lui Danilo, dar Jefferson a apărat execuția telefonată a starului Leo Messi!

Echipa lui Alejandro Sabella a trimis 16 șuturi la poartă, dar doar 4 dintre acestea au fost cadrate, în vreme ce Brazilia a încercat poarta adversă de 10 ori, de patru ori șutând alături. 61% a fost posesia în favoarea Argentinei, care a avut și mai multe cornere: 7-6.

În această pauză internațională, ambele formații vor mai disputa câte un meci amical. Brazilia va întâlni Japonia marți, în Singapore, iar Argentina se va duela cu Hong Kong.

Brazilia (4-2-3-1): Jefferson - Danlo, Miranda, David Luiz (90 Gil), Filipe Luis - Luiz Gustavo, Elias - Oscar, Willian, Neymar (90+5 Robinho) - Tardelli (82 Kaka). Antrenor: C. Dunga.

Argentina (4-4-2): Romero - Zabaleta, Demichelis, Fernandez, Rojo - Pereyra (76 Perez), Mascherano, Lamela (61 Pastore), Di Maria - Aguero (61 Higuain), Messi. Antrenor: G. Martino.

34 de goluri în 92 de partide jucate la Atletico Mineiro are Diego Tardelli, eroul Braziliei

3 din ultimele 4 penalty-uri executate a ratat Leo Messi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑