Stelistul Szukala a contribuit decisiv la golul marcat de Polonia în fața campioanei Germaniei



011 октября 2014

 

**VIDEO** Stelistul Szukala a contribuit decisiv la golul marcat de Polonia în fața campioanei Germaniei

Germania nu a mai pierdut în deplasare, în preliminarii pentru un turneu final de 16 ani. Ultima oară când a fost învinsă în calificări a fost pe teren propriu, în 17 octombrie 2007, contra Cehiei, în preliminariile pentru Europenele din 2008.

Turcia a fost ultima echipă care a bătut-o pe Germania pe teren propriu într-o fază preliminară a unui turneu final, în 1998, 1-0, pe 10 octombrie 1998, în calificările pentru Euro 2000.

De aceea, golul Poloniei din minutul 51 al meciului cu trupa lui Joachim Low a venit ca o surpriză. Milik, din pasa lui Piszczek, a deschis scorul în partida de la Varșovia. Însă golul a plecat de la o recuperare făcută cu câteva secunde mai devreme de stelistul Lukasz Szukala.

Fundașul Stelei a recuperat o minge în apropierea careului propriu, mingea a ajuns apoi la Wawrzyniak, care a driblat câțiva jucători germani în tușă, iar apoi a trimis către Rybus. De la acesta, balonul a ajuns la Jodlowiec, iar mijlocașul polonez a trimis o diagonală către Grosicki, care a scos mingea în spate către Piszczek. Fundașul Borussiei a centrat în careu, de unde Milik a trimis cu capul în poartă. O fază cursivă, spectaculoasă, a echipei Poloniei, care s-a încheiat cu un gol de toată frumusețea.

Vezi mai jos întreaga fază a golului Poloniei, plecată de la recuperarea lui Szukala:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑